Saskia in atelier-2426

 

Na mijn studie handvaardigheid/tekenen en de kunstacademie  heb ik 8 jaar in Zuid-Afrika gewoond. Een tijd die lang genoeg is om het land echt te leren kennen. Ik  wist dat ik er niet voor altijd zou blijven wonen en heb daarom deze jaren ten volle benut.

Dit prachtige gecompliceerde land  had me vanaf de eerste dag al in zijn greep. De clash van culturen maakt Zuid- Afrika een land vol contrasten.

Deze jaren en de reizen die ik daarna nog heb gemaakt hebben ervoor gezorgd dat dit land nog steeds een grote inspiratiebron is voor mijn werk.

 

After my studies (Art Academy and art teacher ) I spent 8 years in South Africa. A time long enough to really get to know the country. I knew that my time in this country was limited and have therefore fully exploited these years.

This beautiful and complex land has seized me from the first day. The clash of cultures makes South Africa a land full of contrasts.

Those years and the trips I’ve made afterwards have made this country to a rich and ongoing source of inspiration for my work.